Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Intră în ringul Alba24 pentru 8 bilete: România va lupta cu Germania, în cadrul Galei de full-contact MMA de la Cluj

Publicat

Cluj-Napoca va găzdui, în 29 octombrie, o gală în care luptătorii de prim rang din România și Germania îşi vor măsura forțele în cadrul unui show spectaculos, ce va avea loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, începând cu ora 20.00.

Alba24.ro pune la dispoziţie 8 bilete la Gala de la Cluj, pe care cititorii noştri le pot câştiga, astfel: ne trimiteți o fotografie cu o fază „tare” dintr-un sport, pe adresa electronică redactie@alba24.ro, iar noi o vom posta pe pagina de Facebook Alba24, în albumul ”Concurs Gala MMA”.

Premiile vor fi acordate în ordinea numărului de like-uri obținut de fiecare fotografie, până la data de 27 octombrie, zi în care câștigătorii vor fi afișați pe site.

În cadrul evenimentului, România va lupta împotriva  Germaniei, cu o echipă formată din sportivii profesionişti: Alexandru Lungu, Gomboş Andrei (Eci), Ştefan-Iulian Gheba, Ion Pascu, Zsolt Balla, Florin Ilie Popa şi Adrian Grec. Adversarii românilor vor fi: celebrul Andreas Kraniotakes, Gregor Herb, Benjamin Brinsa, Martin Vath, Mathias Schuck şi Sebastian Nowak.

Stilul de luptă va fi  MMA (Mixed Martial Arts). Este un stil de luptă full-contact, fiind sportul care permite utilizarea celui mai mare număr de tehnici de luptă, rezultate din îmbinarea altor stiluri, având un regulament foarte permisiv. Puya va susține un concert înaintea luptelor, pentru a încinge atmosfera.

Organizatorii promit un eveniment spectaculos, la care sunt aşteptate atât VIP–uri locale, cât şi personalităţi din showbiz-ul românesc. Spectatorii dornici de adrenalină au posibilitatea de a fi în mijlocul acţiunii, având la dispoziţie zonele VIP și Superstar, din imediata apropiere a ringului de lupte. „Vrem să oferim clujenilor şi nu numai un eveniment de neuitat, în care se vor combina competițiile de lupte full-contact cu demonstrații sportive, multe surprize şi adrenalină, fete frumoase şi un concert Puya de zile mari. Seara se va încheia cu un afterparty, într-unul din cluburile clujene, unde vor fi prezenţi toţi luptătorii şi la care vor avea acces doar spectatorii GALEI”, au declarat organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax