Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Între 20 și 30 de lei. Acestea sunt tarifele practicate de prostituatele de pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia

Publicat

Liniștea prostituatelor de pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia a fost din nou bulversată de vizitele oamenilor legii. Două tinere de moravuri ușoare au fost surprinse de polițiști în timp ce întrețineau raporturi sexuale contra cost cu doi bărbați în vârstă de 72 de ani, respectiv 55 de ani.

În urma unei acţiuni executate în data de 21 septembrie, pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale au depistat, în flagrant, pe Ileana K.(33 ani), din Târnăveni, judeţul Mureş şi Cruciţa C.H. (27 de ani) din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce întreţineau raporturi sexuale contra cost.

Suspectele îşi „practicau meseria” pe marginea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia, având clienţi de 72 de ani şi 55 de ani, care, pentru favorurile sexuale oferite de suspecte, au plătit 20 de lei, respectiv 30 de lei.

Poliţiştii au întocmit dosare penale în care faţă de Ileana K. şi Cruciţa C.H., se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, faptă prevăzută de art. 328 din Cod penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Prostituate prinse în flagrant pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax