Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întreprindere individuală din Ocna Mureş, amendată cu 20.000 de lei pentru munca „la negru”. Alte sancţiuni date de inspectorii ITM Alba

Publicat

itm alba

itm albaO întreprindere individuală din Ocna Mureş, atelier auto, a fost amendată de către inspectorii ITM Alba, în urma controalelor din teren. Avea două persoane primite la muncă fără forme legale de angajare.

În perioada 27 februarie – 3 martie, domeniul relaţiilor de muncă au fos tcontrolaţi 33 de agenţi economici, cu un număr total de 821 de salariaţi. Au fost constatate 63 de nereguli şi date amenzi în valoare totală de 20.300 de lei, din care o amendă pentru munca “la negru”.

Întreprinderea Individuală Hegeduş Cosmin (Ocna Mureş), cu obicect de activitate întretinerea şi repararea autovehiculelor a fost depistată cu două persoane fără forme legale de angajare şi amendată cu 20.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 24 de unităţi şi date cinci avertismente

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax