Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întreruperea furnizării apei potabile la Ocna Mureş şi în alte localităţi învecinate, PRELUNGITĂ cu 24 de ore

Publicat

lucrari apa

lucrari apa În urma lucrărilor din data de 13 iunie de relocare a conductei DN400 în zona Ormeniș – Decea – Inoc, în contextul lucrărilor la autostrada SebeșTurda, lotul III, reprezentanții Apa CTTA Alba anunță că vor prelungi întreruperea furnizării apei potabile cu 24 de ore, acestea dovedindu-se deosebit de complexe.

Lucrările de relocare au început marți, 13 iunie, în jurul orei 3.00. Inițial, durata lucrărilor a fost estimată la 24 de ore, termenul fiind însă prelungit cu încă 24 de ore.

Vor fi afectați consumatorii din localitățile: Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș, Noșlac și, de asemenea, consumatorii branșați direct din magistrală.

Potrivit reprezentanților Apa CTTA Alba, la punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care se va efectua purjarea apei, până la încadrarea în parametrii de calitate.

Citește și De MARŢI: Întreruperi în furnizarea apei potabile la Ocna Mureş şi în alte localităţi învecinate. Lucrări de relocare a unei magistrale de pe traseul Autostrăzii Sebeş-Turda

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax