Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consiliul local Câmpeni a hotărât interzicerea cerșetoriei

Publicat

Primăria Câmpeni vrea să scape de cerşetorii de pe străzi. În şedinţa de Consiliul local din luna octombrie a.c., la care au participat şi oamenii legii, a fost discutată problema cerşetoriei în oraş. În şedinţã s-a luat hotãrârea de a interzice cerşetoria atât în cazul persoanelor fizice, cât şi în cel al aşa-ziselor firme sau asociaţii de caritate, majoritatea veniţi din alte zone.

Sătul să “calce” pe mâini întinse, edilul şef al oraşului Câmpeni a plasat responsabilitatea de a aplica legea în privinţa cerşetoriei, pedepsită de Codul Penal, pe umerii poliţiei locale. “Eu, personal, m-am săturat să văd cerşetori la tot pasul. Aşa am ajuns să ne identificăm ca o ţară de cerşetori.  Nu mai vreau să văd aşa ceva în Câmpeni. Este treaba poliţiei să-i ridice de pe străzi şi să-i ducă la secţie pentru identificare”,a  declarat primarul oraşului Câmpeni, Ioan Călin Andreş, pentru alba24.ro.

Edilul a precizat că eradicarea cerşetoriei se va putea face doar dacă legea este aplicată cu fermitate de către autorităţi, în acest sens simtindu-se o schimbare în bine de la luarea acestei decizii în Consiliul local. “ Parcă nu mai sunt aşa de mulţi cerşetori, de la aplicarea deciziei”, a mai spus edilul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bungust

    miercuri, 03.11.2010 at 08:43

    Fotografia e dementiala. Initiativa Primariei Campeni e mai ceva – e geniala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax