Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de 1,2 milioane lei pentru dotarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia cu sisteme de securitate la incendii

Publicat

bazin olimpic

Primăria Alba Iulia va investi 1,26 milioane lei pentru modernizarea clădirii Bazinului Olimpic. Vor fi montate sisteme de securitate la incendiu.

În şedinţa de marţi, 26 februarie, consilierii locali vor avea de aprobat indicatorii ehnico-economici aferenți obiectivului: ”Sisteme de securitate la incendiu la Bazinul de Înot Olimpic din Alba Iulia, B-dul Republicii, nr. 7 ”.

În prezent, clădirea nu îndeplineşte condiţiile de securitate la incendiu cerute de noua legislaţie, astfel încât sunt propuse lucrări pentru a fi posibilă autorizarea de către ISU.

Acestea presupun înlocuirea a 10 uşi din tâmplărie PVC sau aluminiu cu altele rezistente la foc, montarea unor kituri de bare antipanică şi dispozitive autoînchidere la uşile de acces (15 bucăţi), montarea unor ferestre (trape) de desfumare cu actuator (17 bucăţi), amplasarea unor hidranţi de incendiu în interior (6 bucăţi), 114 de detectoare de fum, temperatură şi gaz; instalaţie de iluminat de siguranţă şi antipanică (111 bucăţi), instalaţii electrice pentru desfumare natural organizată şi de control al fumului cu presiune diferenţială.

De asemenea, se va elibera calea de evacuare din sala bazinului de înot spre terasa anexelor, în zona scării exterioare deschise.

Valoarea totală a lucrărilor este de 1.267.259,76 lei cu TVA, sumă ce va fi suportată din bugetul local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax