Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de 1,2 milioane lei pentru dotarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia cu sisteme de securitate la incendii

Publicat


bazin olimpic

Primăria Alba Iulia va investi 1,26 milioane lei pentru modernizarea clădirii Bazinului Olimpic. Vor fi montate sisteme de securitate la incendiu.

În şedinţa de marţi, 26 februarie, consilierii locali vor avea de aprobat indicatorii ehnico-economici aferenți obiectivului: ”Sisteme de securitate la incendiu la Bazinul de Înot Olimpic din Alba Iulia, B-dul Republicii, nr. 7 ”.

În prezent, clădirea nu îndeplineşte condiţiile de securitate la incendiu cerute de noua legislaţie, astfel încât sunt propuse lucrări pentru a fi posibilă autorizarea de către ISU.

Acestea presupun înlocuirea a 10 uşi din tâmplărie PVC sau aluminiu cu altele rezistente la foc, montarea unor kituri de bare antipanică şi dispozitive autoînchidere la uşile de acces (15 bucăţi), montarea unor ferestre (trape) de desfumare cu actuator (17 bucăţi), amplasarea unor hidranţi de incendiu în interior (6 bucăţi), 114 de detectoare de fum, temperatură şi gaz; instalaţie de iluminat de siguranţă şi antipanică (111 bucăţi), instalaţii electrice pentru desfumare natural organizată şi de control al fumului cu presiune diferenţială.

De asemenea, se va elibera calea de evacuare din sala bazinului de înot spre terasa anexelor, în zona scării exterioare deschise.

Valoarea totală a lucrărilor este de 1.267.259,76 lei cu TVA, sumă ce va fi suportată din bugetul local.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CUGIR

FOTO: Accident pe DJ 704 Cugir-Vinerea. O persoană rănită după ce un autoturism și un autobuz s-au lovit

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 704 între Cugir și Vinerea. Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune. Autoturismul a suferit avarii majore, ajungând în afara carosabilului. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noile tarife de referință RCA, anunțate de ASF. Ce se întâmplă cu asigurările auto obligatorii

Publicat

asigurare masina rca

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat recent lista tarifelor de referință RCA, de care asigurătorii țin cont, la stabilirea valorilor de plată pentru asigurările auto obligatorii. Sumele pentru persoane fizice sunt în scădere ușoară, iar cele pentru persoane juridice au rămas la fel. ”Tariful de referință mediu ponderat, pentru segmentul autoturisme-persoane fizice, înregistrează o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de mașini date în urmărire în spațiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Publicat

masini furate

Peste 60 de mașini ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare, au fost găsite pe teritoriul României, în ultima săptămână. Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 700 de persoane, 74 […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA: Zile superbe de toamnă, cu soare strălucitor, fără nori și fără ploi. Prognoza în săptămâna 14-20 octombrie

Publicat

De

Jumătatea lunii octombrie aduce o vreme superbă, cu temperaturi generoase. În această săptămână vom avea parte de soare strălucitor, fără ploi, iar maximele vor atinge 24 de grade Celsius. Minimele nu vor coborî mai jos de 5 grade Celsius. La munte, temperaturile minime nu vor coborî mai jos de 4 grade Celsius, iar maximele depășesc […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate