Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de 13.000 de lei pentru alimentarea cu apă a stadionului din Miceşti. Execuţia proiectului va dura trei luni

Publicat

În şedinţa Consiliului Local Alba Iulia de vineri, 28 iunie, se propune aprobarea studiului de fezabilitate pentru investiţia estimată la 13.000 de lei exclusiv TVA pentru extinderea reţelei de apă şi branşament la stadionul din Miceşti. Durata de realizare a investiţiei este estimată la trei luni, în care sunt incluse fazele de proiectare, licitaţie şi execuţie lucrări.

În raportul de specialitate al proiectului se precizează că în zona stadionului din Miceşti, cea mai apropiată conductă de apă se află în prezent  pe strada Gârda. Astfel se impune extinderea reţelei de apă pe o lungime de 80 metri liniari, pentru alimentarea stadionului şi branşarea vestiarelor. Se propune realizarea unei reţele din tuburi de polietilenă de înaltă densitate.

Valoarea investiţiei este estimată la 13.0004 lei (2.890 euro), cu durata totală de realizare de trei luni, ce cuprinde fazele de proiectare, licitaţie şi execuţie lucrări. Autoritatea contractantă este Municipiul Alba Iulia.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Ședință de Consiliu Local la Alba Iulia. S-a votat din nou rectificarea bugetară pe 2013. Vezi ordinea de zi | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax