Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de 25 de miliarde lei vechi în Galda de Jos. Sală polivalentă cu 500 de locuri

Publicat

Dacă în Alba Iulia, proiectul pentru construirea unei săli polivalente nu a prins contur, o investiţie de acest gen demarează la Galda de Jos. Noua sală va fi amplasată lângă terenul de fotbal și va avea o capacitate de 500 de locuri. Construcția acesteia se va face din fonduri locale și guvernamentale și va costa 25 de miliarde de lei vechi. Galda de Jos se află la 16 kilometri de Alba Iulia și are o populație de 4601 persoane.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman a făcut următoarele precizări: „Am discutat cu primarul Galdei, Romulus Raica despre proiectul deja întocmit, al unei frumoase săli de sport la Galda de Jos, care va fi amplasată lângă terenul de fotbal. Noua sală, ridicată din fonduri locale si guvernamentale, va costa în jur de 25 de miliarde de lei vechi și va avea o capacitate de 500 de locuri. Așa că, dacă am rămas și fără fotbal, după terminarea sălii, nu m-ar mira să ne mutăm la Galda cu competițiile sportive.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. tata cu 2 copii

    joi, 07.03.2013 at 11:17

    Asta-i chiar aberant !!! Ati luat-o pe urmele lui Udrea ? Sali de sport uriase la sate ? Pentru cine ? Cu cei 25 mld din fonduri guvernamentale nu mai bine terminati odata Bazinul Olimpic ? Domnule Roman, va stiu om cu logica intreaga. Vorbiti la Bucuresti si opriti o asemenea enormitate !

  2. mda

    joi, 07.03.2013 at 12:05

    primarul din galda este pnl-ist ? de ce i-ai face lui hava un favor? ne mutam sportul din sala de 400 de locuri intr-una de 500. bravo romane, incepi sa-ti arati adevarata fata, dar singru va taiati craca de sub picioare…

  3. Marius

    joi, 07.03.2013 at 13:06

    Chiar asa d-nul Roman, le tot incepem si le lasam neterminate.500 de locuri?pt cine?Prioritate 0 este bazinul olimpic.Se mai lucreaza acolo sau ati abandonat?

  4. Radu

    joi, 07.03.2013 at 17:15

    Acolo nu se pune problema oportunitatii investitiei. Este vorba de un comision de incasat, iar suma fiind mare trebuie „binecuvantarea” judetului.

  5. kretzu

    joi, 07.03.2013 at 23:43

    jalnici baieti penelistii astia. s-au pus pe furat imediat ce-au ajuns la guvernare. si mai au tupeul s-o critice pe udrea. orasul n-are un bazin olimpic, un teren modern de baschet sau handbal si ei arunca miliarde pe o sala intr-o comuna pt simplul motiv ca primarul e liberal. proiectul de la alba iulia de ce „nu a prins contur”? pt că primarul nu e uselist?

  6. .

    duminică, 21.02.2016 at 11:09

    Degeaba vorbiți, in galda chiar se fac lucruri frumoase, nu sunt ruda cu primarul si nu am nici o legatura cu dansul, însă daca bine stiu… Galda are un teren de fotbal cum sunt putine in județ si nu e degeaba, pentru ca exista o echipa in liga a3-a care isi face treaba destul de bine, si daca se va construi aceasta sala, motivul este bugetul acestei comune.

  7. Razvan

    duminică, 21.02.2016 at 13:15

    Domnilor, sala polivalenta se face la Galda pt. ca guvernul nu aloca intreaga suma pentru acest proiect, iar marea parte a sumei vine din bugetul local

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax