Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de 8 miliarde lei vechi, din bugetul CJ Alba: Cinematograf 3D la Teatrul de păpuşi “Prichindel” din Alba Iulia

Publicat

Albaiulienii care sunt nevoiţi să meargă până la Cluj sau în alte oraşe mari din apropiere pentru a viziona un film la cinematograf, în 3D au şanse să beneficieze de acest serviciu chiar în oraş, dacă o investiţie a Consiliului Judeţean Alba în acest sens prinde contur în acest an.

Este vorba despre iniţiativa de a transforma Teatrul de păpuşi “Prichindel” într-un centru multifuncţional în care, pe lângă spectacolele de teatru, să fie posibile şi proiecţii de filme, inclusive 3D. Este vorba despre amenajarea unei săli noi, cu 150 de locuri.

Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, a oferit detalii: “Împreună cu preşedintele Ion Dumitrel şi cu vicepreședintele Alin Cucui, am optat pentru soluţia de a da Teatrului Prichindel un caracter de multifuncţionalitate. Vizăm ca, pe lângă tradiţia folosirii teatrului de copii, aici să funcţioneze în câteva luni şi un cinematograf normal, un cinematograf 3D şi o mare sală de conferințe. Prin bugetul pe 2013, CJ Alba alocă circa 8 miliarde de lei vechi pentru întreaga investiție, care va schimba total faţa acestui teatru de tradiţie din Alba Iulia. Noua sală va avea o capacitate de circa 150 de locuri. Sperăm ca, de la sfârșitul acestui an, tinerii albaiulieni să nu mai fie obligați sa meargă la Cluj pentru a viziona o protecție 3D”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. Marcel

  vineri, 22.02.2013 at 09:55

  ar fi ceva binevenit si de mult timp asteptat…

 2. sorin

  vineri, 22.02.2013 at 13:07

  Astept cu mare interes deschiderea unui cinema 3D la alba.
  Cine a fost la cluj la cinemacity sau odeon stie ce inseamna un film 3D vazut la un cinema….

 3. moni

  miercuri, 27.02.2013 at 07:56

  Bravo ,succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax