Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Investiţie de peste 30.000 de lei pentru schimbarea bordurilor în zona Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia. Detalii de la primărie

Publicat

lucrari bd 1 dec alba iulia De câțiva ani Alba Iulia este în șantier. După ce a fost modernizat Bulevardul Transilvaniei sau Cetatea Alba Carolina, a venit momentul să se schimbe și bordurile din zona Parcului Unirii și a Colegiului Națonal „Horea Cloșca și Crișan”. Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, bordurile din această zonă nu au mai fost schimbate de mai bine de 25 de ani.

Începând de la sediul Colegiului Național „HCC” și până la Hotel „Cetate”, toate bordurile vor fi schimbate, inclusiv alveolele de la trecerile de pietoni de la cele două intersecții din zonă, mai exact intersecția de la Casa de Cultură a Sindicatelor și cea din capătul opus care face legătura cu strada Cloșca.

Costurile acestui proiect  au fost estimate la peste 30.000 de lei.

Lucrările au început în această săptămână și vor fi finalizate săptămâna viitoare.

Rerezentanții primăriei precizează că bordurile trebuiau schimbate deoarece erau foarte degradate, dat fiind faptul că nu au mai fost schimbate de când s-a construit Bulevardul 1 Decembrie 1918. În afara acestei zone, majoritatea bordurilor din oraș au fost schimbate, inclusiv cele de pe strada Horea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cristian

    miercuri, 22.07.2015 at 18:19

    Am observat si era necesar, chiar erau foarte degradate, am vazut pe cineva cazand din cauza unei astfel de borduri.

  2. Raul

    miercuri, 22.07.2015 at 22:53

    Elis pavaje…totul se leagă. ..

  3. George MOCAN

    joi, 23.07.2015 at 09:28

    Un mare KKT! O alta investitie in buzunarele unora eventual. Daca erau chiar asa degradate, si noi vedeam asta… Bine ca se schimba bordurile dar nu se intretine trotuarul Alba-Micesti sau altele….unde creste iarba printre dale…zici ca e jungla:| ******r.. Mai puteti fura?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax