Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de peste 7 milioane lei, la Sebeş, pentru modernizarea unor străzi din oraş

lucrari

Publicat

Peste 7 milioane de lei vor fi investite la Sebeş, pentru modernizarea a opt străzi din municipiu. Lucrările vor fi la carosabilul rutier şi trotuare.

Documentaţiile tehnice au fost prezentate vineri, în dezbatere publică.

Intervenţiile sunt planificate pentru următoarele străzi, în zona de sud-est a Sebeșului: strada Orizontului, strada Zorii Noi, strada Câmpului, strada Macului, strada Izvorului, strada Luncii și strada Cloșca. Acestea însumează o lungime de 2.092 metri.

De asemenea, a fost prezentată și documentația aferentă străzii Depozitelor, în lungime de 257 metri. Acum, strada este asfaltată pe primii aproximativ 100 de metri, iar pe restul de 157 metri, sistemul rutier este compus dintr-o pietruire degradată. Valoarea investiției: peste 2 milioane de lei.

Informaţiile au fost făcute publice de către primarul Dorin Nistor.

sursa: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ioan

    luni, 23.10.2017 at 14:03

    In ac. mandat aveati prins :REABILITAREA ALIMENTARII CU APA SI CANALIZARE PE STR. PROGRESULUI,PRIMAVERII SI MORII DIN SEBES:Am fost chemati la primarie de vicele Bogdan ,am discutatpe P.E,s-au purtat discutiiconcrete,am avut promisiuni ca lucrarea incepe in primavara lui2017si v-a fi terminata in ac. an.Ce se intimpla d-lor de la primarie.Indiferenta si indolenta voastra ne obliga sa ne organizam noi si sa fortam inceperea ac. lucrari,.Avem pretentia ca suntem OAMENIcu simtul responsabilitatii.Daca aveti de gind sa incepeti lucrarea la viitoarele alegeri,v-ati ars.Licitatia ptr. constructor e facuta?Finantarea e deschisa?Cind vedem instalatorii la lucru/?

  2. ioan

    luni, 23.10.2017 at 14:10

    REABILITAREA ALIM. CU APA SI CANALIZARE PE STR. PROGRESULUI,PRIMAVERII SI MORII,are P.E terminat de 2 ani,discutat cu cetatenii,iar lucrarile trebuiau incepute in primavara lui 2017,ce aveti de gind d-lor din primarie?Licitatia e facuta,finantarea e deschisa,de ce nu incepe lucrarea?Vine frigul,se duce anul ,iar voua nu va pasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax