Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de peste 800.000 de euro pentru modernizarea a trei străzi din zona Schit, la Alba Iulia. Proiect pentru aprobare în şedinţa CL

Publicat

straziTrei străzi din zona Schit a municipiului Alba Iulia vor fi modernizate cu o investiţie de peste 800.000 de euro. Documentaţia intră pentru aprobare în şedinţa Consiliului Local din 22 septembrie.

Este vorba despre studiul de fezabilitate pentru modernizarea străzilor Rojomal, Ştefan Luchian şi Ion Andreescu din Alba Iulia., în prezent cu carosabil şi trotuare neamenajate.

Circulaţia în zonă se desfăşoară în condiţii grele, nefiind asigurate condiţii minime de siguranţă şi confort, se precizează în raportul de specialitate.

Există, în schimb, reţea de apă, canalizare şi iluminat (parţial).

Lucrările vor fi executate pe o lungime de 1115 ml (Rojomal – 330 ml, Ştefan Luchian 504,5 ml şi Ion Andreescu 280,5 ml).

Structura rutieră nouă va fi realizată cu două straturi asfaltice, amenajare de trotuare din dale, vor fi montate guri de scurgere noi, rigole carosabile pentru colectarea şi descărcarea apelor pluviale.

Valoarea totală a lucrărilor este de 3.704.694 lei (838.337 euro) din care construcţii-montaj 3.472.180 lei (785.721 euro), inclusiv TVA, iar durata estimată a acestora este de 16 luni.

Finanţarea se face din bugetul local şi alte surse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax