Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie la Spitalul din Cugir: 30 de locuri de parcare noi pentru medici, pacienţi şi aparţinători

Publicat

Consilierii locali ai oraşului Cugir au aprobat, în ultima şedinţă din vechea legislatură, un proiect de hotărâre prin care este alocată suma de 305.285 lei pentru amenajarea unei parcări noi pentru spitalul din oraş.

Va fi amenajată o suprafaţă de 1.150 mp, în zona vechii intrări din spatele Policlinicii spitalului. Terenul vizat nu mai este folosit de mai bine de 20 de ani, iar parcarea actuală din incinta spitalului este foarte aglomerată.

Zona a fost curăţată la iniţiativa conducerii spitalului, iar personalul medical şi pacienţii, dar şi aparţinătorii vor avea acces la 30 de locuri noi de parcare. Vor fi amenajate şi jardiniere cu florin, vor fi amplasate 6 bănci, coşuri de gunoi şi suport pentru biciclete. Va fi construit un gard împrejmuitor cu o lungime totală de 85 metri şi un gard viu cu o lungime de 75 metri.

În proiect se specifică faptul că se mai urmăreşte sporirea confortului urban prin salubrizarea zonei, accesul mai rapid în policlinică pentru pacienţi, prin crearea unui acces pietonal din zona parcării spre curtea spitalului, diminuarea poluării sonore cauzată de autovehicule.

Investiţia totală este de 305.285 lei, iar banii provin din bugetul local. Durata de realizare a investiţiei este de 6 luni, dar conducerea spitalului doreşte să finalizeze lucrările la acest proiect în toamna acestui an.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax