Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiție la Teiuș: Sistem de încălzire nou și performant la Casa de Cultură, care găzduiește și două clase ale Liceului Teoretic

Publicat

Primăria Teiuș a realizat o investiție la Casa de Cultură a orașului, care găzduiește și două clase ale Liceului Teoretic Teiuș. 

”Creștem gradul de confort și civilizație, concomitent cu reducerea consumului de gaz metan la Casa de Cultură a orașului nostru” au transmis reprezentanții primăriei.

Astfel, vechile convectoare de încălzire din bibliotecă, sala de sedință și sala de ceremonii, care găzduiesc acum două clase ale Liceului Teoretic Teiuș care a intrat în reabilitare energetică, au fost înlocuite cu o centrală termică modernă și radiatoare performante, în folosul tuturor celor ce folosesc aceste bunuri publice” au precizat reprezentanții instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax