Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Investiţii de 200.000 de lei în aplicaţii software, calculatoare şi periferice, la Primăria Sebeş, pentru eficientizarea activităţii

Publicat

Primăria Sebeş intenţionează să-şi eficientizeze activitatea prin achiziţionarea unor programe software necesare Serviciului Patrimoniu, Transport şi registru agricol şi domeniului de gestiune a patrimoniului public şi privat al municipiului, dar şi a unor echipamente de calcul care să le înlocuiască pe cele considerate depăşite şi uzate fizic. Totalul investiţiilor incluse în bugetul local aprobat pentru anul în curs la acest capitol este de 200.000 de lei.

Este vorba despre două aplicaţii software, una pentru Registru Agricol, estimată la 25.000 lei şi a doua pentru gestiunea patrimoniului public şi privat al municipiului Sebeş, de 33.000 lei. În plus, sunt achiziţionate laptopuri, servere şi periferice în valoare totală de 142.000 lei.

Citeşte mai multe detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petri Faleanul

    sâmbătă, 13.04.2013 at 20:19

    Informatizarea serviciilor municipale este o necesitate, dar nu o prioritate. Pana cand , in Petresi-localitate componenta a municipiului Sebes-dai din groapa-n groapa, pe strazi pietruite, iar pe trotuare-ti rupi picioarele, cred ca mai poate astepta investirea banului bublic in birocratie. Pe strada principala nu este nici macar un cos de gunoi, iar Parcul Copiilor facut de domnul Lupu din banii si munca lui personala, Primaria Sebes il decara loc de facut gratare.
    Cred ca trebuie sa va hotarati : ori faceti si in Petresti ce ati facut in Sebes, ori lasati Petrestiul sa redevina comuna! Cel mai nepriceput primar din Petresti ar rezolva mai multe probleme decat oricare primar care trebuie sa fca ceva si in Rahau, Lancram si Petresti, dar face numai in Sebes.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax