Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiții de 4 milioane de euro la Șugag. Primarul Constantin Jinar: „Dacă reparăm drumurile, aducem comuna la rang de oraș”

Publicat

Comuna Șugag va intra în curând într-un proces major de dezvoltare. Potrivit primarului Constantin Jinar, de curând, administrația locală a accesat 1,42 euro prin fondul forestier, bani ce vor fi folosiți pentru reabilitarea unor șosele și construirea unor drumuri noi, iar prin Măsura 322 dată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a mai fost câștigat un proiect de 2,5 milioane de euro, prin care va fi amenajat un Centru de primire a persoanelor vârstnice în clădirea fostei școli din satul Dobra.

Licitația pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare și construcție a drumurilor a fost câștigată de firma New Amport din Alba.

Proiectul include atât drumuri noi cât și drumuri existente, ce vor fi reabilitate. Acestea sunt câteva dintre drumurile noi: Bârzana, Valea Teascului, Pârâul lui Tolea; Iată câteva exemple de drumuri (existente) ce vor intra în proces de reabiltare săptămâna viitoare: Valea Mărtiniei, Valea Mică, Pârâul Pescăriei.

„Dacă se rezolvă problema drumurilor în Șugag, putem aduce comuna la rang de oraș”, a spus primarul Constantin Jinar, vineri, în conferința de presă de la sediul PNL Alba.

Un alt proiect ce se va derula în Șugag în următoarea perioadă este amenajarea unui Centru de primire a persoanelor vârstnice în satul Dobra. Valoarea proiectului este de 2,5 milioane de euro, iar termenul de finalizare este septembrie 2015.

„În școala din Dobra, actualmente dezafectată, va fi amenajat un Centru primire persoane vârstnice în Dobra. Proiectul de include reabilitarea drumului până în satul Dobra și dotarea cu utilaje. În maxim o săptămână se va semna contractul la APDRP Alba”, a mai spus primarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax