Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiții finanțate din excedentul bugetului județean pe 2013: Vezi cum vor fi cheltuiți cei 12.386.680 lei

Publicat

Consilierii județeni din Alba au aprobat în ședința de luni proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii 33/25.02.2013, privind constituirea și utilizarea excedentului bugetului local, în anul 2013. Este vorba despre suma de 12.386.680 lei, ce va fi folosită pentru mai multe obiective de investiții, printre care refuncționalizarea clădirii Centrului Militar, reabilitarea Palatului Culturii din Blaj sau a Teatrului de Păpuși „Princhindel”.

În programul obiectivelor de investiții de interes județean finanțate din excedentului local pe anul 2013 prevede și modernizarea sistemului de vizitare a Ghețarului Scărișoara, restaurarea clădirii în care au funcționat secțiile de neurologie și psihiatrie ale Spitalului Județean de Urgență Alba, studii pentru restaurarea Cetății Dacice Căpâlna, documentații tehnico-economice pentru domeniul schiabil Valea Sebeșului, sau reabilitarea Castelului Sîncrai, faza II.

La capitolul Transporturi sunt prevăzute cinci obiective de investiții, printre care consolidarea drumului DJ 107K Galda de Jos-Mesentea-Benic-Întregalde-Mogoș, sau modernizarea DJ 107 Alba  Iulia-Teleac-Hăpria-Straja-Berghin-Colibi-Secășel-Cergăul Mare-Blaj-Sâncel-Lunca Târnavei-Șona-Jidvei-Cetatea de Baltă.

Vedeți mai jos programul complet al obiectivelor de investiții din excedentul bugetar pe 2013 (sumele din coloana dreaptă reprezintă „mii lei”):

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax