Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Investiții în infrastructura de învățământ, la Ocna Mureș. Reabilitarea energetică a Liceului Petru Maior și achiziția de dotări

Publicat

Reprezentanții Primăriei Ocna Mureș au anunțat marți semnarea contractului de finanțare prin PNRR pentru proiectul „Renovarea energetică moderată a clădirilor Liceului Teoretic Petru Maior Ocna Mureș”. 

Valoarea maximă a proiectului este de 9.548.795,51 lei, finanțat integral prin fonduri PNRR și bugetul de stat. Durata de execuție este de 36 de luni.

„Acest proiect se adaugă proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din orașul Ocna Mureș”, depus în 27 februarie 2023, în valoare totală de 3.187.383,00 lei și care propune echiparea cu echipament digital a 56 de săli de clasă, crearea sau echiparea completă pentru două laboratoare de informatică, două ateliere de discipline tehnologice, două laboratoare de fizică și un laborator de biologie. Și acest proiect este finanțat integral prin fonduri PNRR și de la bugetul de stat”, au mai transmis reprezentanții Primăriei.

De asemenea, tot în cursul zilei de marți, 14 martie, Liceul Teoretic Petru Maior a depus proiectul „Dotare smartlab Liceul Teoretic Petru Maior, Ocna Mureș, județul Alba” în valoare de 351.203,64 lei. Acesta își propune crearaea unui laborator de tip SMARTLAB pentru învățământul secundar preuniversitar în cadrul liceului.

Finanțarea este integrală prin fonduri PNRR și de la bugetul de stat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax