Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiții în sistemul de canalizare, la Blaj. Licitație de 1,3 milioane de lei pentru reabilitarea unui tronson de 550 metri

Publicat

Un tronson al rețelei de canalizare de pe strada Eroilor din Blaj, în lungime totală de 550 de metri, va fi reabilitat printr-o investiție de 1,3 milioane de lei. Proiectul prevede, printre altele, înlocuirea conductelor, a căminelor și a racordurilor aferente acestora.

Apa CTTA Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru reabilitarea rețelei de canalizare menajeră de pe strada Eroilor din municipiul Blaj. Valoarea totală estimată este de 1.357.920 de lei, fără TVA. 

Potrivit memoriului tehnic, în prezent pe strada Eroilor din municipiul Blaj există două rețele de canalizare, una menajeră și una pluvială, la care sunt racordați consumatorii din zonă. Rețelele stradale sunt amplasate în partea carosabilă, rețeaua actuală de canalizare menajeră fiind din beton, cu diametrul de 500 mm și 300 mm. Gradul de uzură al acesteia este ridicat, existând multe probleme în exploatare (colmatări, tuburi deplasate, tronsoane în contrapantă, cămine deteriorate, legături între rețeaua menajeră și cea pluvială).

La solicitarea Primăriei Blaj se propune reabilitarea tronsonului de canalizare menajeră de pe strada Eroilor, între intersecția cu strada Gării și intersecția cu strada Gh. Doja, pe o lungime de 550 metri.

Reabilitarea rețelei presupune înlocuirea conductelor și a căminelor existente, a racordurilor aferente acestora, dar și înlocuirea rețelelor de canalizare dintre blocuri, acolo unde traseul conductei reabilitate s-a modificat și a fost necesară ridicarea radierului conductei reabilitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax