Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Invitație la masă, la teatrul din Alba Iulia. Proiectul prin care copiii centrului ”Rița Gărgărița” au trăit o experiență inedită

Publicat

Copiii de la Așezământul ”Rița Gărgărița” din Alba Iulia au urcat pe scena teatrului de păpuși ”Prichindel”. Și nu pentru a fi actori, ci pentru a lua parte la o acțiune inedită.

Este vorba despre proiectul Bloomtheworld. Mai exact o inițiativă, prin care se promovează diferite zone sau obiceiuri, prin organizarea unei mese în spații neconvenționale.

De data aceasta, Alexa Vilcan, cea care este în spatele proiectului a organizat o masă pentru copiii de la ”Rița Gărgărița”.

Pe lângă masa de Crăciun servită pe scenă, copiii au asistat și la un spectacol al actorilor de la ”Prichindel”. Mai exact la „Muzicanții din Bremen”.

Însă, copiii au mai avut parte de o surpriză. Aceștia au fost vizitați de Moș Crăciun și au primit darurile pe care și le-au dorit.

Oameni de bun gând au pus mână de la mână și au donat bani sau au oferit ceea ce acestor copii și tineri le lipsea la centru: ghetuțe, șosete, cuptor cu microunde, storcător de fructe, un televizor mare și chiar o masă de ping-pong.

”Ne-am bucurat să fim parteneri într-un astfel de demers plin de generozitate, care se intitulează sugestiv bloomtheworld vă așterne masa. Iar explicația celor care au gândit și implementat un astfel de proiect, la inițiativa Alexei Vîlcan, a fost una cât se poate de simplă și de justificată:

„…lumea merită și are nevoie de frumos, pentru că mâncatul împreună este una din cele mai intime, sincere și satisfăcătoare experiențe pe care le putem trăi alături de semenii noștri, cu o singură condiție: să-i iubim!”

„A fost a bucurie pentru noi să fim parteneri ai acestei frumoase inițiative. Am avut plăcerea, împreună cu echipa teatrului, să creăm atmosfera de acasă și de

sărbătoare pentru aceste suflete care merită tot ce e mai bun”, a precizat Ioana Bogățan, managerul teatrului din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax