Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Bolog- primul președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Alba a încetat din viaţă la vârsta de 77 de ani

Publicat

Un apreciat reprezentant al comunităţii din Alba, Ioan Bolog, fost preşedinte al Camerei de Comerţ şi al UNPR – Federaţia Alba, a încetat din viaţă la vârsta de 77 de ani.

Înainte de 1989, acesta a coordonat cele mai multe lucrări edilitare din judeţ, fiind director la Intreprinderea Judeţeană de Construcţii Montaj (IJCM). În acea perioadă, În Alba au fost construite peste 40.000 de apartamente, spitale, şcoli şi grădiniţe, cinematografe şi hoteluri.

Printre realizările sale se numără şi coordonarea lucrărilor de construire a Casei de Cultură a Sindicatelor şi a Stadionului “Cetate” din Alba Iulia.

Ioan Bolog s-a născut la 9 aprilie 1936, în comuna Sălciua. A terminat Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole Cluj Napoca şi Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti.

A ocupat, pe rând, funcţiile de preşedinte al Camerei de Comerţ Alba, Uniunii Naţionale a Patronatului Român –Federaţia Alba, Clubul de Golf “Paul Tomiţa” sau Clubul Constructorul și a fost unul dintre principalii susținători pentru construirea Terenului de Golf ”Paul Tomiță” și înființării clubului de golf de la Pianu de Jos.

Ioan Bolog a fost, de asemenea, timp de 17 ani, preşedinte executiv la Clubul Unirea Alba Iulia. A fost membru PNL Alba şi consilier judeţean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pipo

    marți, 10.09.2013 at 14:31

    Dumnezeu sa-l ierte ! Datorita lui si vicelui Costea, Alba Iulia arata ca un oras construit din LEGO. Marii arhitecti sa ma combata ! Dar e tarziu…

  2. dan bratean

    marți, 10.09.2013 at 20:10

    Dumnezeu sa-l odihneasca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax