Connect with us
Publicitate

SPORT

Ioan Didă: ”Egalul cu Timișoara ne dă încredere pentru jocurile următoare”

Publicat

Președintele executiv al Unirii Alba Iulia, Ioan Didă, este de părere că rezultatul din ultima rundă dă moral echipei și nu ar fi exclus ca trupa lui Gherman să mai producă o surpriză.

Didă mărturisește că și-ar dori ca echipa lui să aducă trei puncte de la Bistrița, dar nici remiza nu ar dezavantaja Unirea. ”Egalul cu Timișoara ne dă moral, ne dă încredere în noi și sperăm la Bistrița să mai facem o surpriză. Ne dorim victoria, dar nici egalul nu ar fi rău, ținând cont că întâlnim o altă echipă, ce anul trecut a evoluat în prima ligă”, a declarat Ioan Didă, președinte executiv.

Partida de sâmbătă de la Bistrița se va disputa la ora 11.00, conform programului normal. Unirea Alba Iulia va fi lipsită de serviciile lui Silviu Mureșan și Sorin Bâlu, ambii suspendați. ”Ne lipsesc doi jucători importanți, dar sperăm și este important ca jucătorii care îi vor înlocui să se ridice la nivelul celor care nu joacă”, a mai spus Ioan Didă.

Unirea Alba Iulia este pe locul cinci înaintea jocului de la Bistrița și are o singură înfrângere, după cinci runde.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax