Connect with us
Publicitate

SPORT

Ioan Didă: ”Începem lupta”. Clubul Unirea, mai puternic, de săptămâna viitoare

Publicat

Problemele par să ia sfârșit pentru Clubul Unirea Alba Iulia. În aceste zile, la Alba Iulia vor sosi nu mai puțin de 5 jucători care sunt gata să pună umărul la îndeplinirea obiectivului echipei.

La antrenamentul de luni al Unirii vor fi prezente nu mai puțin de cinci nume noi. Este vorba de Petcuț (FCM Târgu Mureș), Bucur (Pandurii Tg Jiu), Dinu și Gafița (Astra Ploiești) și Camara. ”Lotul nu e definitiv, Camara ajunge duminică, Petcuț luni, Bucur vineri seara, Gafița și Dinu intră de luni la pregătire. Ne consolidăm lotul pentru a evita retrogradarea. Toți cei cinci care vin sunt jucători care ne dau încrederea că nu vor fi probleme”, a declarat preşedintele executiv FC Unirea Alba Iulia, Ioan Didă.

Acesta este conștient de nivelul la care se află fotbalul în eșalonul secund, fiind optimist înaintea noului sezon competițional. ”Sunt optimist începem lupta, depinde de noi, de echipă, meciurile sunt destul de grele, dar  și contracandidatele au probleme. Toate cluburile au datorii, probleme cu transferuri cu de toate. Ei și le știu pe ale lor, noi pe ale noastre”, a declarat Ioan Didă.

Amical cu Arieșul Turda, pe ”Cetate”

Sâmbătă dimineața, Unirea Alba Iulia va primi vizita Arieșului din Turda pentru un ultim joc de pregătire înaintea primei runde cu CSM Râmnicu Vâlcea. Partida va avea loc pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia și va începe la ora 11.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax