Connect with us
Publicitate

SPORT

Ioan Didă: ”Mulți ne-au cântat prohodul”. Uniriștii intră în febra jocului cu Poli Timișoara

Publicat

Victoria de la Piatra Olt a instaurat liniștea în cadrul clubului de fotbal albaiulian, astfel că Unirea Alba Iulia va aștepta liniștită meciul cu Poli Timișoara, joc ce va avea loc sâmbătă de la ora 13.00, pe Stadionul ”Cetate”.

Oficialii Unirii urmează să se întâlnească în aceste zile pentru a pune la punct și anumite detalii legate de meciul de sâmbătă. Unul dintre motivele întâlnirii va fi stabilirea unei prime de joc pentru echipă, iar un alt punct al discuției va fi legat de introducerea sau nu a biletelor de intrare la acest meci. Se vehiculează o sumă modică de 5 lei pentru accesul spectatorilor, însă momentan nu e nimic concret. ”Jucătorii sunt cu salariile la zi, iar în aceste zile vom stabili prima de joc pentru meciul de sâmbătă, cu Timișoara”, a declarat Ioan Didă, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Președintele Ioam Didă, mulțumit de echipă

Ioan Didă este încântat de debutul de campionat al Unirii. Echipa are șapte puncte și e pe locul cinci, iar fotbaliștii lui Stelu Gherman dau speranțe că pot pune probleme ”alb-violeților”. ”Mulți ne cântau prohodul înainte de debutul campionatului, uite că nu e așa. Jocul de la Piatra Olt ne dă încredere în echipă, în jocul de sâmbătă”, a mai spus Didă.

Stelian Gherman este conștient de valoarea timișorenilor, care au în lot jucători care au evoluat în cupele europene. ”Timișoara e o echipă valoroasă, au jucători care au jucat în Champions League, au o echipă bună, care merita să rămână în prima Ligă”, a declarat antrenorul principal FC Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan

    luni, 12.09.2011 at 13:02

    lasa-ti intrarea libera sa vina cat mai multa lume.nu repetati greseala fostei conduceri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax