Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: Creștere economică record în trimestrul al III-lea din 2017

Publicat

Dirzu parlament

Potrivit deputatului PSD de Alba, Ioan Dîrzu, în pofida tuturor obstacolelor politice sau de altă natură, guvernarea Partidului Social Democrat a realizat țintele importante în economie.

„Acestea sunt rezultate extrordinare care arată că industria din România funcționează din plin, ajutată și stimulată de măsurile și politicile economice adoptate de Guvernul României.

  • 8,8%! Atât este creșterea economică a trimestrului trei pe anul 2017, comunicată oficial de INS. Raportat la perioada ianuarie-octombrie 2017, creșterea economică este de 7%! Cea mai mare contribuție a avut-o industria (+23,2%) urmată de comerț (+16,2%).
  • Cifra de afaceri în industrie a crescut cu 11,7% în primele 11 luni ale anului trecut cu accent pe industria prelucrătoare și cea extractivă.
  • Comenzile noi în industrie sunt mai mari cu 17,4% în primele 11 luni ale anului 2017, față de perioada similară din 2016.
    Este evident că, bazat pe aceste cifre și tendințe, anul viitor creșterea economică va fi mai consistentă decât 5,5% cât s-a luat în calcul la proiectarea bugetului de stat pe 2018.

Stabilitatea politică la nivelul coaliției de guvernare este cheia succesului unei guvernări excelente. De asemenea, corelarea deciziilor de la nivelul Partidului Social Democrat cu cele de la nivelul Guvernului trebuie asigurată în permanență. Sper ca după Comitetul Executiv să nu ne mai punem vreodată problema coflictelor interne în partid, conflicte ce pot aduce atingere actului de guvernare și misiunii pentru care am fost votați de români”, a transmis Ioan Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax