Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: “Mai multe case noi înseamnă încredere în economie”

Publicat

Dirzu parlament

Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu, susţine că “investițiile în construcții noi cresc și accelerează”, cel mai mare avans avându-l clădirile rezidențiale noi. Potrivit politicianuşui, sunt informații oficiale comunicate de INS.

“Mai multe case noi înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor și o încredere mare în evoluțiile viitoare ale economiei naționale.

Creșterea economică record obținută anul trecut se reflectă și sporul investițiilor în construcții. Faptul că cel mai mare avans îl înregistrează casele noi denotă fără echivoc atât faptul că românii au avut mai mulți bani cât mai ales încrederea sporită a acestora că le va fi mai bine, că au/vor avea resurse să înceapă/finalizeze o casă.

În luna ianuarie 2018 volumul lucrărilor în construcții au crescut cu 7,1% față de luna decembrie. Raportat la aceeași lună din 2017 – ianuarie, creșterea este de 7,8%. Relevant este faptul că cel mai consistent ritm de creștere l-au avut construcțiile rezidențiale noi.

Asumarea unui angajament de investiție în case noi, începând cu prima parte a anului 2017, este consecința firească a așteptărilor și încrederii sporite privind creșterea veniturilor, fapt care s-a și îndeplinit, prin măsurile succesive luate de guvernarea PSD-ALDE.

Reamintesc că, până la 1 ianuarie 2019, tinerii vor fi susținuți și vor putea ca, până la împlinirea vârstei de 26 de ani, să apeleze la credite fără dobândă, garantate în proporție de 80% de către stat, de maxim 40.000 lei, pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei părți din construcția unei locuințe”, transmite deputatul PSD de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax