Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: “Puterea de cumpărare a crescut cu 100%”

Publicat

Ioan Dirzu

Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu, anunţă că puterea de cumpărare a salariaților a crescut în mod real, conform INS, ceea ce înseamnă că nivelul de trai al românilor a crescut după venirea PSD la guvernare.

“Realitatea contrazice din nou propaganda opoziției și lista de minciuni a președintelui Iohannis. Puterea de cumpărare a salariaților a crescut în mod real, conform INS, ceea ce înseamnă că nivelul de trai al românilor a crescut după venirea PSD la guvernare.

În pofida inflației și a creșterii prețurilor, în general, dar și a mesajelor negative pe care opoziția le promovează la Bruxelles și în fața investitorilor străini, salariații români pot cumpăra mai mult decât anul trecut.

Deși ne confruntăm cu cel mai mare atac al opoziției împotriva propriei țări, INS confirmă creșterea nivelului de trai al românilor. În martie 2018, puterea de cumpărare a salariaților e mai mare cu 10,1% față de martie 2017.

În același timp, în medie, salariile nete, în mână, au fost în martie 2018 cu 15,5% mai mari decât în luna martie 2017 și cu 8,7% mai mari față de februarie 2018.

În timp ce opoziția vorbește prostii, inflația s-a dublat sau triplat în țări UE, din care noi importăm circa 70 la sută din total. Mai adăugăm și creșterea cu 33 la sută a prețului petrolului în aceeași perioadă și creșterea puternică a prețului la utilități din cauza liberalizării impuse. Cu toate acestea, suntem la un nivel de 1,4, comparativ cu Germania care are 1,6, Lituania care are 3,7 sau Republica Cehă care are 2,2.

În fiecare zi, opoziția și unii parlamentari mai agitați ai ei nu se opresc să ne surprindă cu minciuni, manipulări și construcții ilogice despre economie. Îi îndemn la o competiție politică mai serioasă, mai profesionistă, mai credibilă”, transmite deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Danio_AB

    sâmbătă, 19.05.2018 at 10:14

    Puterea de cumparare a cui Dl. Drazu? Eu chiar nu cunosc pe nimeni in aceasta situatie… Cel putin salariatii din mediul privat lucreaza pe aceeasi bani, iar de ex. combustibilul si-a marit pretul la pompa cu 15 pana la 20%. Va rog Dl. Darzu, nu mai credeti in prostii…treceti pe strada printre oameni si o sa vedeti lucrurile alfel. Cu stima

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax