Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu despre acuzațiile lui Ioan Lazăr legate de coaliția PSD-ALDE Alba: Este un fel de a ieși în evidență

Publicat

Ioan Dirzu, deputat PSD de Alba

Coaliția PSD-ALDE Alba pare să scârțâie tot mai mult în ultima perioadă, lucru dezvăluit chiar de președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, care nu de puține ori s-a arătat nemulțumit de colaborarea cu organizaţia condusă de Ioan Dîrzu. Despre această situație, liderul PSD Alba spune că este doar o modalitate prin care Lazăr vrea să iasă  în evidență. 

Despre nemulțumirile președintelui ALDE Alba, deputatul PSD spune că și el are anumite nemulțumiri, dar consideră că există suficientă maturitate din ambele părți pentru a stopa aceste disensiuni.

„Noi colaborăm foarte bine în foarte multe consilii locale. Acum, sigur, experiența politică mai lasă anumitre breșe și de multe ori se încurcă poarta în care trebuie să tragi. Acum, luându-și busola la dânsul, sigur își dă seama că poarta în care trebuie să tragă, în Alba Iulia, este cea de la PDL. Nemulțumiri, sigur, și eu am, pentru că mi-aș dori mai mulți bani în județ, sunt nemulțumit că nu se întâmplă alte lucruri care ar trebui să se întâmple, dar eu cred că avem suficientă maturitate, suficientă răbdare ca lucrurile importante să intre pe făgașul normal”, spune Ioan Dîrzu.

Legat de numeroasele apariții în presă ale lui Ioan Lazăr în care vorbește despre neînțelegerile din coaliția de guvernare, Dîrzu este de părere că este doar o modalitate prin care șeful ALDE Alba vrea să iasă în evidență.

„Referitor la domnul președinte de la ALDE, sigur, noi ne întâlnim în fiecare săptămână, poate că este un fel de a ieși în evidență mai mult, dar vin și spun că suntem într-o coaliție bună. Nu ascund că, fiind o administrație cu rădăcini adânci pe modelul Băsesc, încearcă să bage între noi tot felul de șopârle pentru că este mai ușor să creeze disensiuni decât să atace frontal”, a precizat Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax