Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu, despre modelul regionalizat de conducere al PSD: ”Foarte bun! Va fi urmat și de alte partide”

Publicat

Președintele PSD Alba Ioan Dîrzu a spus că noul mod de organizare al PSD este unul ”foarte bun”, care va fi urmat și de alte partide. Acesta se referă la conducerea organizațiilor județene împărțite pe regiuni, de către câte doi vicepreședinți: un bărbat și o femeie. 

”Spun că a fost un succes în care noua conducere, sau grupul de vicepreședinți regionali formați din un bărbat și o femeie pe fiecare regiune este ceva nou pentru politica românească. Credem că va fi un model și pentru alte partide și cred că femeile vor avea un loc bine-meritat în structurile de conducere” a declarat Ioan Dîrzu.

Acesta a mai spus că și la Alba Iulia ”s-a mers în ultima vreme foarte mult pe tineri și femei”. Declarațiile au fost făcute în contextul unei conferințe de presă la sediul partidului, la care au mai participat Bogdan Medrea și Daniel Zdrânc.

Vezi și: Cine sunt vicepreședinții PSD care vor răspunde de organizația din Alba. Rezultatele alegerilor

Organizația din Alba a PSD va fi reprezentată la nivel central de acum înainte de către deputata de Brașov, Roxana Mînzatu și de ministrul Turismului, sibianul Bogdan Trif. Cei doi au fost aleși vicepreședinți ai partidului și vor răspunde pentru Regiunea Transilvania – Centru, respectiv de organizațiile din județele Alba, Brașov, Sibiu, Mureș, Covasna și Harghita.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 15.03.2018 at 22:18

    Binenteles ca e foarte bun ca e gandit de Zdragnea. Ce sa mai ganditi voi cei din teritoriu. Poate ca de cand sunteti in PSD nu mai aveti voie sau nu mai aveti cu ce gandi. Aici e o dilema.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax