Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu, PSD Alba: ”Avem nevoie de un președinte muncitor și implicat, alături de fiecare român” (P)

Publicat


România este pregătită pentru a avea prima femeie președinte, pe Viorica Dăncilă, care a arătat, atât la Palatul Victoria, cât și în cei nouă ani de europarlamentar, că este un om muncitor și implicat, alături de fiecare român, care unește, nu dezbină și nu disprețuiește.

Avem nevoie de un președinte harnic, stăruitor, pentru care ziua de lucru nu începe și nu se termină la o anumită oră, iar vacanțele, golful și schiatul nu sunt activități de bază pentru că la Palatul Cotroceni sunt multe de făcut, nu încă cinci ani de pierdut.

Avem nevoie de un președinte care să lucreze cu Guvernul, nu să blocheze activitatea lui din orgolii personale sau motive electorale și care să respecte deciziile Curții Constituționale.

Avem nevoie de un șef de stat sensibil, care să empatizeze cu noi și să reacționeze când un seamăn al nostru este în impas, suferință, respectiv cu mai multă răbdare atunci când haina nu îi este luată.

Avem nevoie de un președinte care să-i înțeleagă – nu jignească – și pe cei care votează la referendumurile pe care nu el le-a convocat sau promovat.

Nu avem nevoie de un președinte care să profite electoral de tragediile petrecute în România, ci de unul care să găsească soluții, remedii și rezolvări.

România are nevoie de un președinte care să aducă bunăstare pentru toți românii, care să facă din administrația prezidențială ”casa tuturor”, un președinte cu sufletul, cu gândul și fapta alături de fiecare dintre noi. Nu de un șef de stat care să vorbească despre ”românii mei”.

România are nevoie de un președinte care să nu permită ca tăierile de salarii și pensii, respectiv concedierile, să fie o soluție de a regândi bugetul statului.

Un șef de stat altruist, care să nu se folosească de o lege pentru a-și bloca, timp de 19 ani, catedra de profesor, lipsind elevii de un dascăl titular.

Un președinte care să susțină educația și serviciile medicale, cu dascăli și personal medical bine pregătit și deopotrivă bine plătit, pentru care cuvântul ”ghinion” să aibă cu totul alte valențe.

Dragi colegi, membri și simpatizanți ai social-democrației

Candidatul Partidului Social Democrat, după mulți ani, are cu adevărat șanse să devină președintele României, iar de împlinirea acestui deziderat depinde, în egală măsură, activitatea fiecăruia dintre noi din următoarele 40 de zile. Am întâlnit-o, în acest an, pe Viorica Dăncilă de două ori la Alba Iulia și am văzut că este un om puternic, care nu obosește, în ciuda tirului de cuvinte neadecvate la care a fost supusă de către cei care promovează ura, dezbinarea și pentru care violența, în lipsa argumentelor, este sigura formă de manifestare. Am observat, cu toții, cât de răbdătoare este și cât de atent ascultă fiecare cuvânt care îi este adresat.

Să discutăm cu oamenii și în această campanie, așa cum am făcut-o mereu, despre cât de aproape suntem să avem un președinte de stânga, alături de fiecare, nu doar de cei care îl votează. Să amintim colegilor că am adus bunăstare României și vrem semnarea unui pact pentru a ne asigura că partidele de dreapta nu vor aduce, din nou, austeritate și criză. Să arătăm proiectele derulate în timpul mandatului Partidului Social Democrat, investițiile în Educație, Sănătate și Infrastructură, fără de care localitățile în care trăim, din Munții Apuseni și până pe Valea Sebeșului, nu ar fi arătat la fel.

Nu în ultimul rând, să învățăm din greșeli, dar să fim mândri de ceea ce am făcut la guvernare. Și sunt convins că vom fi din ce în ce mai mândri, odată cu trecerea ireversibilă a timpului, după ce ne vom reaminti cum înțeleg să conducă țara partidele de dreapta. Noi nu presupunem, nu ne închipuim, nu dăm cu banul, ci știm, suntem convinși, din cunoașterea nemijlocită a faptelor, a realității de acum câțiva ani, a politicii grave pe care o promovează, de care se vor convinge, din nou, și oamenii.

Cu respect,

Deputat Ioan Dîrzu,

Președinte PSD Alba

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 31190008


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

BLAJ

Deranjat de zgomotul făcut de nepotul unei vecine, a intrat în apartamentul acesteia și a lovit-o. Bărbat din Blaj, REȚINUT

Publicat

pumn agresiune

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care este cercetat pentru violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. Acesta ar fi pătruns, fără drept, în apartamentul unei vecine și ar fi agresat-o fizic. Potrivit IPJ Alba, la data de 14 octombrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii pentru o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhărie la Alba Iulia. Bărbat reținut după ce a agresat fizic un alt bărbat și i-a luat bani și bijuterii din casă

Publicat

politie

Polițiștii din Alba Iulia au reţinut un tânăr ce este bănuit de tâlhărie. Acesta l-ar fi deposedat, prin violenţă, de mai multe bijuterii și bani, pe un bărbat din municipiu. La data de 14 noiembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Omul de afaceri din Alba Iulia, Dorel Tamaș, fugit în Dubai a scăpat de mandatul de extrădare. Rămâne urmărit internațional

Publicat

tamas alba24

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus retragerea unei cereri de extrădare formulată în 2013 pe numele omului de afaceri Tamaș Dorel Cristian. Afaceristul a fost condamnat definitiv în 2015, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul ”Continental”, iar în spațiul public timp de ani buni […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

SPEROMAX Alba: Campanie în sprijinul bolnavilor de scleroză multiplă. Cât de gravă este situația și cum poți ajuta

Publicat

Scleroza multiplă face ca mii de copii să trăiască cu teama că mama lor va cădea din nou la pat și nu va avea cu ce să se trateze și nu vor putea să îi recupereze nici măcar zâmbetul. Ajută acești copii să-și vadă mama zâmbind din nou, este solicitarea transmisă de Asociația SM SPEROMAX […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate