Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ioan Dîrzu: „PSD Alba nu se chinuie să schimbe niciun director al unităţilor deconcentrate din judeţ”

Publicat

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu a spus că social-democraţii se chinuie să schimbe directorii liberali de la deconcentratele din Alba. Deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu îi răspunde acestuia că „el a încercat să se chinuie să-şi menţină un director care spun că a fost cel mai prost director de DSV din ţară, şi acolo noi nu ne-am străduit deloc”.

Preşedintele PSD Alba a spus că partidul nu şi-a transformat într-un obiectiv să schimbe directorii de la instituţiile deconcentrate din Alba.

„Nu vrem să schimbăm niciun director de deconcentrate din Alba, atâta timp cât activitatea în inistituţia respectivă merge bine şi directorul nu este implicat politic. Ne dorim ca toate unităţile deconcentrate să meargă bine. Nu avem intenţia să-i schimbăm, vrem că unităţile din judeţul Alba să fie foarte bune şi bine reprezentate la nivel de director ”, a declarat deputatul PSD Alba.

Dîrzu a spus că numai în cazul în care directorii unităţilor nu îşi fac treaba, „ vom face ceea ce ţine de noi să sensibilizăm ministerele că lucrurile acolo nu merg bine în interesul cetăţenilor, pentru că noi nu avem abilităţile necesare să-i schimbăm”.

Deputatul PSD Alba a spus că până în prezent majoritatea reclamaţiilor pe care le-a primit din partea cetăţenilor care vin în audienţă sunt legate de activitatea angajaţilor de la APIA, instituţie condusă de Felicia Hondola.

În ceea ce priveşte declaraţia lui Atanasiu că PSD se chinuie deja să dea jos din funcţiile de conducere directorii liberali de la deconcentrate, Dîrzu spune că senatorul PNL Alba a fost cel care a încercat din toate puterile să menţină un director la DSVSA Alba, „ cel mai prost din ţară”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. coleg

    vineri, 21.03.2014 at 08:10

    La fel ca tine (referitor dir. DSVSA)

  2. jiji

    duminică, 23.03.2014 at 11:58

    corect- trebuie schimbati fara chin, lent , firesc si eficient; se schimba unul rau cu altul la fel de rau dar se schimba ceva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax