Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu (PSD): „Lipsa de soluții la revendicările sindicaliștilor din Sănătate și Poșta Română demonstrează că acest guvern este un eșec”

Publicat

14914956_1272827969405467_222923947_nÎn urmă cu un an Klaus Iohannis „bătea cu pumnul în masă” solicitând imperativ partidelor politice un guvern al lui. De mai bine de un an, “Guvernul meu” , așa cum a fost catalogat de presă, conduce România. Din păcate pentru România, timpul a dovedit că acest guvern în care Klaus Iohannis și-a găsit plăcerea nu este și al românilor. Răspunsul „Guvernului meu” la revendicările medicilor sau poștașilor ne dă măsura realizărilor miniștrilor tehnocrați.

“Nu se poate face nimic pentru voi”, asta le transmite “Guvernul meu” celor care protestează.
Mai mult, aflăm de la sindicaliștii din cadrul Poștei Române că cei din conducerea acestei companii solicită informații și liste cu cei care au participat la protestele spontane organizate în toată țara.

În ceea ce privește solicitările medicilor, domnul Cioloș se declară neputincios iar Ministerul Muncii le transmite că greva lor este ilegală și ca atare îi cheamă pe medici în instanță.

Astfel știe guvernul de tehnocrați să-i trateze pe românii care își doresc să trăiască decent în țara lor.
Din păcate așa cum au dovedit în nenumărate rânduri, miniștrii din acest guvern în frunte cu premierul Dacian Cioloș sunt rupți de realitățile din România, aroganți față de români și incapabili să guverneze.

Nu pot uita modul în care ministrul de Finanțe i-a jignit pe români trimițându-i să muncească pe doi lei în Africa de Sud. Sau cât de indignat a fost ministrul Muncii care îi certa pe parlamentari că prin elimnarea unei Ordonanțe de Urgență un medic ar fi putut câștiga în țara lui până la 3.000 de euro.

Tocmai de aceea o spun cu toată responsabilitatea, guvernul tehnocrat nu s-a dovedit cu nimic mai bun decât cel al PDL-ului. Astfel s-a comportat și Guvernul Boc față de români.

Astăzi politicienii care au susținut Guvernul Boc, camuflați sub sigla PNL ne spun aceleași lucruri: că pentru români nu se poate face nimic.
Așa ceva nu pot accepta și voi continua să le spun românilor că această coaliție de partide unite în jurul președintelui Iohannis este una profund anti-românească.

Că ceea ce s-a întâmplat în guvernarea PDL nu mai trebuie să se repete.

Stă în puterea noastră să schimbăm aceste lucruri și sunt convins că din luna decembrie PSD-ul va prelua guvernarea țării. Toate sondajele de opinie confirmă acest lucru fiind un semnal clar că românii s-au săturat de astfel de experiențe nefericite.

Preşedinte PSD Alba,
Deputat Ioan Dîrzu

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax