Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr (ALDE Alba), atac la șeful Cancelariei prefectului: „Este cel mai mare combinator politic”

Publicat

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, s-a declarat nemulțumit de „combinatorii” din Partidul Social Democrat. Acesta l-a dat ca și exemplu pe Cornel Murg, șeful de cancelarie din Prefectura Alba.

Potrivit acestuia, unii consilieri locali social democrați din județ au făcut „blat” cu PNL-ul, în loc să voteze cu ALDE pentru a se putea duce la bun sfârșit programul de guvernare promis în alegeri.

„S-ar putea ca tinerii social democrați care vor veni nu vor mai fi atât de receptivi la combinațiile pe care le-au făcut până acum anumiți lideri din PSD. Este vorba de domnul fost vicepreședinte Ioan Florea, combinator șef. Mai e încă un combinator, care e mai bun decât domnul Florea, este vorba despre actualul șef al Cancelariei prefectului, domnul Cornel Murg.

Din ceea ce văd eu și din relația noastră ca și partener de guvernare, domnul Murg, repet, este cel mai mare combinator. Oare conducerea centrală a PSD nu se întreabă de ce oare, de-a lungul anilor, Partidul Social Democrat nu a obținut președinte la Consiliul Județean? De ce nu au consilieri ca împreună cu altcineva să facă majorități în consiliile județene? Vă spun eu de ce: au la vârful partidului, nu mă refer la președintele partidului, au la conducerea partidului combinatorii ăștia. Ei își aranjează afacerile lor, să le meargă lor bine, să fie băgați în seamă de către Dumitrel, de către Hava, restul, cei din Partidul Social Democrat să aștepte, promisiuni doar. La fel, cu promisiuni ne amăgesc și pe noi, partenerii de coaliție”, a declarat Ioan Lazăr luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele ALDE Alba se întreabă ce părere vor avea alegătorii, cei care au votat pentru o coaliție PSD – ALDE, când văd că în foarte multe din consiliile locale, PSD-ul votează alături de PNL, „în loc să voteze cu ALDE pentru a se putea duce la bun sfârșit programul de guvernare promis în alegeri”.

„Ce părere să aibă electoratul când în comuna Valea Lungă ALDE are cinci consilieri, PSD doi consilieri, împreună puteam să punem viceprimar de la ALDE, dar cei de la PSD au trădat, au făcut blat cu PNL-ul și au pus viceprimar de la PSD. Ce spun alegătorii din Baia de Arieș, unde la fel, ALDE are cinci consilieri, PSD doi consilieri, au făcut blat cu PNL-ul și au pus viceprimar PSD. Ce pot să spună alegătorii din Șibot când cei care au fost aleși consilieri din partea PSD, pentru că au vrut să respecte înțelegerea, i-a dat afară domnul Murg”, a mai declarat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax