Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr (ALDE Alba): Călin Popescu Tăriceanu, cea mai bună alegere pentru prezidențiale din partea PSD-ALDE

Publicat

c

În cel mai recent sondaj realizat de IMAS, referitor la alegerile românilor pentru funcția de președinte al României, Călin Popescu Tăriceanu se află pe locul al doilea după actualul președinte, Klaus Iohannis. Liderul ALDE este cu mult în fața lui Liviu Dragnea, actualului șef al coaliției de guvernare PSD-ALDE.

Întrebat în conferință de presă dacă Tăriceanu ar trebui să fie candidatul din partea alianței PSD-ALDE pentru viitoarele alegeri prezidențiale, Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, a răspuns răspicat: ”Categoric da!”

CITEȘTE ȘI: Sondaj IMAS – Februarie 2019. Cu cine ar vota românii dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale și parlamentare

”Categoric da! Chiar dacă la alegerile europarlamentare, și eu cred că este foarte bine, mergem separat, deoarece noi suntem partid liberal și noi avem alte viziuni și PSD-ul are alte viziuni, la alegerile prezidențiale părerea mea este că cel care va putea să adune în turul al doilea al alegerilor voturi și de pe partea dreapta este Călin Popescu Tăriceanu. Indiferent care ar fi candidatul social-democrat, probabil va intra în turul doi, dar nu are nici o șansă să adune voturi, va rămâne cu același număr de voturi”, a spus Lazăr.

Întrebat dacă PSD va refuza un candidat din partea ALDE, mai exact pe Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE Alba susţine că „atunci noi o să îl rugăm, o să insistăm ca Tăriceanu, indiferent dacă va fi susținut sau nu, să candideze pentru președinția României”.

Lazar a mai spus că, deocamdată, oficial, în cadrul ALDE nu s-a discutat acest lucru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 01.03.2019 at 16:39

    Glasul magarului nu se aude in cer ! Vise, taica vise, vorba bancului.

  2. Jidanul

    sâmbătă, 02.03.2019 at 09:09

    Tariceanu,omul divorturi-insuratori mai vrea sa fie sef la anii sai….?La pensie cu tine ca ai de unde intretine doamnele cu care ai stat si-ti spun sigur ca n-ai nici o sansa !Noteaza d-le Darzu !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax