Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Dacă maririle salariale la bugetari vor continua, multe firme private se vor închide

Publicat

ioan lazar

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că dacă măririle salariale la bugetari vor continua, foarte multe firme private se vor închide, din lipsa forței de muncă.

Ioan Lazăr a declarat că ALDE nu este de acord cu toate inițiativele PSD-ului.

„Este adevărat că nu întotdeauna reușim să ne impunem punctul nostru de vedere. Nici eu, de exemplu, nu mă simt confortabil că ori de câte ori deschid televizorul apare doamna ministru Olguța și ne spune despre măriri, măriri de tot felul, dar numai la stat. La privat nu anunță nimeni nimic. Dacă se continuă în acest mod, părerea mea este că foarte multe firme private se vor închide, din lipsa forței de muncă.

Angajații de la privat sunt deranjați și dezamăgiți pentru că nu se vorbește decât de mărirea considerabilă a celor de la stat. Ați văzut și dumneavoastră cât câștigă femeia de serviciu sau șoferul de la primărie. Angajații din privat nu au posibilitatea să ofere un salariu atât de mare”, a spus Lazăr.

„E foarte greu ca privat, să dai atât de multe zile libere și vacante, plătite. Cineva mai trebuie să și muncească în țara asta. Privații sunt obligați prin lege să dea angajaților aceste zile libere, dar vă spun că este foarte greu. Să nu mai vorbim de numărul mare de asistați social. Excludem pe cei bolnavi care sunt în incapacitate de a munci. Nu mi se pare în regulă nici cei care au lucrat la stat și ies la pensie, iar acum se angajează din nou la stat”, a mai declarat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. grigore

    vineri, 04.05.2018 at 15:11

    Da domnul Lazar hai sa ii plangem pe patronii care nu au bani pentru angajati si care au mai multe case si limuzine. Stiu multi patroni care se plang de greutati la firma din Tailanda si Republica Dominicana. Sa invete si ei sa aprecieze angajatul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax