Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr (ALDE Alba), despre alegerea lui Burleanu: A fost mare înfrângere pentru greii fotbalului românesc

Publicat

ioan lazar

Șeful ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri, după alegerea lui Răzvan Burleanu în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), că a fost o mare înfrângere pentru politicienii care au făcut lobby altui candidat și pentru greii fotbalului românesc.

„Am citit și eu că un anumit partid sau unii lideri politici ar fi susținut un anume candidat, și anume pe Ionuț Lupescu. Ionuț Lupescu a fost într-adevăr un mare fotbalist. Au mai fost fotbaliști mari care au rămas doar cu fotbalul, nu înseamnă că au fost și buni manageri sau buni antrenori”, a declarat Ioan Lazăr.

Acesta a transmis că l-a văzut o singură dată pe Răzvan Burleanu, noul președinte al FRF, care i-a făcut o impresie deosebit de bună.

„Eu l-am văzut o singură dată pe Răzvan Burleanu și mi-a făcut o impresie deosebit de bună. Era împreună cu domnul Stoichiță, și un copil care era cu părinții la masă și-a dorit să facă o poză cu dânsul. Acesta imediat s-a dus, a intrat în discuții cu copilul. M-a impresionat tare mult atunci. Am aflat pe urmă că domnul Burleanu a fost desemnat cel mai bun manager sportiv din lume sub 40 de ani”, a explicat Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr este de părere că Burleanu a candidat fără nicio susținere politică.

„Am văzut declarații, chiar ale lui Florin Roman, că e vorba de o cooperativă care lucrează. Eu consider că nu e vorba de nicio cooperativă. Probabil s-a făcut lobby, cum se face și în poloitică și la toate alegerile. Au fost vizite în țară, eu l-am văzut însotit de Mihai Stoichiță.

A fost o mare victorie pentru Burleanu și o mare înfrângere pentru politicienii care au făcut lobby altui candidat și pentru greii fotbalului românesc, a declarat președintele ALDE Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax