Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”În concursul prezidenţialelor, candidatul PSD va ieși pe locul doi chiar dacă va alerga singur”

Publicat

Ioan Lazar

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a comentat pe baza unei posibile candidaturi a lui Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale. Spune că încă nu au fost dezbateri referitoare la alegerea unui candidat comun din partea coaliției.

În schimb, crede că „în acest concurs al prezidențialelor, candidatul PSD, chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire va ieși pe locul doi”.

”Am văzut în presă o declarație a președintelui Consiliului Județean Teleorman – nu mai este domnul Dragnea, acum este altcineva președinte la Consiliul Județean – cum că este convins sau știe că PSD-ul, candidatul PSD-ALDE la prezidenţiale, dar mă gândesc că ALDE nu ar susține așa ceva, va fi Liviu Dragnea.

L-am văzut și pe secretarul general al PSD-ului, Codrin Ștefănescu, care a mai tărăgănat-o un pic, a spus că se va mai hotărî, până în data de 15 septembrie, care va fi candidatul la prezidențiale.

L-am văzut și pe greul din PSD, Paul Stănescu, care a declarat că nici nu concepe ca la candidatura la prezidențiale să nu fie un membru al Partidului Social Democrat.

Noi, cei din ALDE, am zis că deocamdată trebuie să ne focalizăm pe agenda și pe interesul cetățeanului. Încă nu s-a decis în coaliţie, urmează să se dezbată dacă va fi un candidat comun și care va fi acel candidat.

Din punctul meu de vedere, înainte v-aș spune că de la Iliescu încoace nici un alt candidat al PSD-ului nu a trecut de turul doi. Eu cred că în acest cros, în acest concurs al prezidențialelor, candidatul partidului PSD, chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire va ieși pe locul doi”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax