Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr, ALDE Alba: PNL, un partid impotent politic, antinațional și care votează împotriva poporului la Bruxelles

Publicat

lazar, ALDE Alba, doliu

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr consideră că Partidul Național Liberal a ajuns un partid impotent politic, deoarece „nu sunt în stare să ducă o luptă politică în Parlament sau să facă cum trebuie o campanie electorală”. 

Mai mult, Lazar a susținut că PNL a ajuns un partid antinațional, deoarece ”sunt împotriva poporului și pledează împotriva poporului, în Parlamentul European.” 

”Partidul Național Liberal, aici vă spun sincer când mă gândesc la PNL, parcă mă regăsesc într-un alt partid național liberal, acum are o altă denumire.

Îmi pare rău de ceea ce fac foștii mei colegi, consider că PNL este un partid nu național, ci antinațional, din moment ce parlamentarii, foștii euruparlamentari sau actualii europarlamentari ai PNL-ului sunt împotriva poporului și pledează împotriva poporului, în Parlamentul European.

Nu îmi vine să cred când văd ceea ce exprimă în cuvântările lor de acolo, dau dovadă că sunt un partid  antinațional, nu național. 

Din punct de vedere politic, consider că sunt impotenți politic, nu sunt în stare să ducă o luptă politică în Parlament, o campanie electorală, să facă discuții cu cetățenii, discuții cu societăți fie ele românești sau multinaționale, ei recurg la denunțuri.

Ceea ce denotă că sunt impotenți politic, că nu sunt în stare să țină un discurs politic, să lupte politic în Parlament prin luare de cuvânt, ei critică doar la televizor și fac denuunțuri. Ceea ce oamenii simpli, liberalii simpli, alegătorii, care până acum au ales și au votat liberalii nu le vine să creadă, că cei pe care i-au votat în loc să lupte pentru drepturile și libertățile cetățeanului, ei apără abuzurile și găsesc fel și fel de scuze pentru cei care au făcut abuzuri atât în justiție cât și politic”, a declarat Ioan Lazăr, vineri, în conferință de presă. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 05.04.2019 at 19:04

    Pe undeva ai dreptate. Dar nici cu voi nu mi-e rusine. Dupa ce ca sunteti o remorca a celor ce vor sa statueze abuzurile si hotiile la mai pui si in carca altora. Electrician, ce mai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax