Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr (ALDE Alba): Privații nu au posibilitatea să mărească salariile atât de mult ca la stat

Publicat

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a transmis că foarte puțini angajatori din mediul privat sunt mulțumiți de cum merg lucrurile raportat la salarii, după creșterea substanțială a lefurilor la bugetari. Potrivit lui Lazăr, aceștia spun că nu au cum să mărească salariile la angajați atât de mult ca la stat, unde „timpul trece, leafa vine”.

„Am foarte mulți prieteni care lucrează în mediul privat. Vă spun foarte sincer, foarte puțini dintre ei sunt mulțumiți de cum merg lucrurile raportat la salarii. Discuțiile sunt legate de creșterea substanțială a salariilor la bugetari și îmi spun și o spun și eu: privații nu au posibilitatea să mărească salariile atât de mult cât se măresc la stat.

Ar trebui ca cei responsabili, eu o să fac demersuri la partidul meu, să se gândească mult mai mult și la cei din mediul privat.

Odată cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, eu am făcut o din prima zi, deci am schimbat contractele de muncă. Angajații mei, în jur de 35, au rămas cu aceleași salarii, nici mai mici, nici mai mari. La modul cum merg acum lucrurile nu văd o posibilitate să le măresc salariile.

La cei de la stat nu contează că plouă, că ninge, că e vară, că e iarnă; timpul trece, leafa vine”, a declarat Ioan Lazăr, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax