Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr (ALDE) propune amânarea acțiunii de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în Alba Iulia

Publicat

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, propune amânarea acțiunii de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar în municipiul Alba Iulia până când Primăria va pune la dispoziția cetățenilor suficiente locuri de parcare.

„Chiar dacă nu sunt parcări, continuă să se ridice mașinile, iar pentru recuperarea lor de către proprietari se plătesc sume foarte mari. Mă gândesc că vor veni alături de mine și alți lideri de opinie, de la alte partide, să facem ceva pentru a se stopa sau pentru a se amâna această acțiune până când Primăria va pune la dispoziția cetățenilor parcări”, a declarat Ioan Lazăr, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a declarat de asemenea că autoritățile locale au intervenit cu întârziere pentru deszăpezire, după valul de ninsori din ultimele zile.

„În ultima săptămână ați văzut că au căzut ninsori peste noi. Atât frigul cât și zăpada nu au venit de <gerul Bobotezii>, au venit de 1 Martie. Problema este că autoritățile locale au dat dovadă de nepăsare și nu au acționat așa cum trebuie pentru deszăpezire. Prima noapte când a căzut zăpada, cei de la Polaris au ieșit cu mașinile când zăpada era deja frământată, când erau cozi și nu se putea circula în condiții normale. Nu pot să motiveze că i-a luat prin surprindere deoarece s-a anunțat că vor veni ninsori și ger”, a declarat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax