Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr (ALDE): PSD Alba nu își respectă întotdeauna angajamentele din coaliția de guvernare

Publicat

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba a transmis vineri că organizația PSD Alba nu își respectă întotdeauna angajamentele din coaliția de guvernare. Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că social democrații și-au asumat doar ei acordarea de către Guvern a tichetelor de vacanță.

Ioan Lazăr a făcut referire vineri, într-o conferință de presă, la o declarație a președintelui PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, cu privire la acordarea tichetelor de vacanță.

„O să fac referire la o declarație a colegilor de la guvernare, de la PSD, mai precis o declarație a domnului președinte Ioan Dîrzu. A făcut o declarație prin care își asumă, doar ei, PSD-ul, acordarea de către Guvern a tichetelor de vacanță.

Vreau să îi spun domnului președinte și a celorlalți din PSD că aceasta nu se datorează doar PSD-ului, se datorează coaliției de guvernare PSD-ALDE. Toate deciziile și toate măsurile bune ale acestei guvernări, de foarte puține ori îl aud pe domnul președinte și pe colegii dânsului că amintesc și de ALDE.

Le spun eu că fără ALDE nu puteau să ia asemenea hotărâri și fără ALDE nu puteau guverna.

Dacă tot și-a asumat această măsură, mă întreb oare de ce nu spune de o măsură care se discută numai în interiorul PSD-ului. Aici mă refer la transferul de bani de la Pilonul II de pensii către Pilonul I. ALDE nu este de acord cu așa ceva.

Avem o relație de guvernare cu PSD-ul. Reușim să guvernăm împreună, am trecut împreună prin momente destul de grele zic eu. Noi suntem consecvenți și ne respectăm angajamentele. Dânșii nu și le respectă întotdeauna, mă refer la organizația Alba”, a explicat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax