Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr: La Alba Iulia, relația între organizațiile ALDE și PSD scârțâie. Probleme semnalate în județ

Publicat

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat vineri că relația între organizațiile ALDE și PSD din Alba Iulia scârțâie. Acesta susține că foarte mulți dintre social democrați au ajuns în funcții de conducere și se poartă cu superioritate față de colegii liberali-democrați.

„Eu nu am tăcut de fiecare dată când relațiile dintre ALDE și PSD au scârțâit. Nu am ascuns, chiar dacă nu am dat tot din casă, am tras un semnal de alarmă și am spus că lucrurile nu merg bine și ele trebuie corectate”, a declarat vineri, Ioan Lazăr.

Potrivit acestuia, în județul Alba au fost probleme în câteva din organizațiile partidului.

„La Ponor am avut președinte, care a fost numit înainte să preiau eu, eu nu acceptam așa ceva. Președintele a provenit din vechiul PC. Acesta era fiul președintelui organizației PSD. Rezultatul obținut acolo la alegerile locale apoi la alegerile parlamentare a fost foarte prost pentru că președintele nostru făcea campanie pentru tatăl său. Acolo era interesul. Sunt convins că la acea dată a intrat în PC și mai apoi în ALDE numai pentru interesul lor personal. Acolo e vorba de niște pășuni, sunt crescători de animale, e vorba de pășunat. Pentru asta și pentru rezultatele proaste am hotărât și am procedat la excluderea președintelui și a consilierului nostru local care era tot omul lor, o marionetă. Propunerea noastră pentru consiliul a fost unul din următorii consilieri. Săptămâna trecută am propus un consilier ALDE iar gașca PSD-ului de la Ponor nu au vrut să îl confirme. Vom ajunge în instanță cu PSD-ul.

La Șibot este o colaborare între ALDE și PSD. Sper ca această comună să meargă spre bine și tot ce se votează și se face să fie spre binele oamenilor din comună.

O altă nemulțumire este la organizația Cugir. Acolo, cei din PSD au ajuns în funcții importante, cei din ALDE spun că sunt sfidați, nu sunt băgați în seamă, nu există o colaborare politică. Trag un semnal de alarmă că lucrurile nu merg înspre bine.

La Alba Iulia, relația între președinți este una normală, dar relația între organizația ALDE și PSD scârțâie. La fel, foarte mulți din PSD au ajuns în funcții și se poartă cu superioritate, sunt superiori sau vor să fie superiori colegilor din ALDE. Nu cred că este normal și aici cred că domnul președinte ar trebui să intervină”, a mai declarat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax