Connect with us
Publicitate

POLITICA

Ioan Lazăr: Mi-aș dori ca toți liberalii să vină alături de ALDE. Roman ar fi un bun candidat la primărie

Publicat

YouTube video

Șeful ALDE Alba, Ioan Lazăr  îi așteaptă pe liberali să se întoarcă „la origini” alături de partidul condus de Tăricenu și de cei despre care spune că sunt adevărații liberali. Acesta spune că din Alba i-ar primi pe toți foștii săi colegi din PNL, până și pe Florin Roman, care „ar face un bun candidat la primăria Alba Iulia din partea Alde”.

Ioan Lazăr spune că tot mai mulți membri ai PNL din țară încep să își completeze adeziunile și să treacă la ALDE și își dorește ca și la Alba Iulia să se întâmple acest lucru.

„PNL-ul este în degringoladă, nu știu ce se va întâmpla dar eu consider că vechiul Partid Naționla Liberal, brandul, haina a fost îmbrăcată de PDL-iși și încet, încet încearcă să dea la o parte tot ce este liberal. Eu mi-aș dori din suflet ca și liberalii din Alba să vină în număr cât mai mare, toți dacă este posibil să vină alături de ALDE. Este păcat ca foștii lideri să rămână alături de cei pe care i-au hulit” spune Ioan Lazăr.

Acesta nu are preferințe și spune că i-ar primi în partid pe toți cei care doresc, chiar și pe Florin Roman pentru că „declarațiile de iartă”.

La finalul conferinței acesta a spus că Roman ar fi chiar un candidat bun la Primăria Alba Iulia din partea ALDE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax