Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ioana Buta – Miss Alba24.ro, Universitatea ”1 Decembrie 1918”

Publicat

Balul de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” o are ca  deținătoare a titlului de Miss Alba24.ro pe Ioana Buta. Are 19 ani și s-a născut pe 2 iunie 1992 și este studentă la Universitatea ”1 Decembrie 1918”  Alba Iulia. Ioana își dorește să ajungă educatoare, iar pentru aceasta urmează studii de profil în cadrul UAB. Are ca materie preferată ”Literatura pentru copii”, iar profesorul recomandat este Ramona Petrovan.

Tânăra are ca hobby-uri excursiile și dansul. Îi mai place să cânte, iar glumele bune sunt pe gustul ei. Ioana detestă ”Vorba multă, minciuna și prostul gust”, după a spus chiar ea.

Astfel, Miss Alba24.ro de la UAB s-a descris în doar câteva cuvinte. ”Sunt o persoană deschisă, sociabilă și mă pliez după domeniul în care lucrez”, a spus Ioana Buta.

Dacă vă place descrierea Ioanei Buta o puteți vota prin apăsarea butonului de ”recomandă” de la începutul sau de la sfârșitul articolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Mai sunt 11 zile în care mai poți alege. Opt fete și șapte băieți au intrat în finala Miss și Mister Alba24.ro | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax