Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ioana Zamora, o tânără violonistă din Alba, a obținut locul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach din Cluj Napoca.

Publicat

Ioana Zamora, o tânără violonistă din Ighiel și-a făcut debutul la un concurs național. Acesta a obținut premiul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach.

În cadrul festivalului -concurs, organizat la Cluj-Napoca, de Școala de muzica „Augustin Bena”, Ioana Zamora, o elevă talentată de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ighiu, și-a făcut debutul impresionant pe scena competitivă.

Participând la cea de-a 38-a ediție a renumitului Festival-Concurs J.S. Bach, Ioana a demonstrat că muzica nu cunoaște limite de vârstă, impresionând atât juriul cât și publicul cu interpretarea sa sensibilă și matură la vioară.

În ciuda faptului că este abia în clasa a doua și nu frecventează o instituție de specialitate, Ioana a studiat asiduu sub îndrumarea profesoarei Roșiu Mihaela, care a fost mai mult decât un mentor pentru ea, oferindu-i îndrumare, răbdare și suport.

Datorită acestei colaborări, Ioana a reușit să-și dezvolte abilitățile muzicale într-un mod care a depășit așteptările.

Familia este mândră de realizarea Ioanei, recunoscând și apreciind sprijinul constant al profesorului corepetitor Ovidiu Pârjol, precum și al altor membri ai comunității educative.

Un aspect remarcabil al talentului Ioanei este capacitatea ei de a avea auz absolut, un dar rar care îi permite să distingă și să interpreteze nuanțele muzicale cu o precizie extraordinară.

Acest succes reprezintă nu doar o realizare personală pentru Ioana, ci și o sursă de inspirație pentru alți tineri muzicieni și pentru comunitatea din Ighiel. Recunoștința părinților săi față de toți cei care au contribuit la dezvoltarea artistică a Ioanei subliniază importanța colaborării și susținerii în cultivarea talentelor tinere.

În lumina acestui triumf muzical, Ioana Zamora se profilează ca o stea în ascensiune în lumea muzicii clasice, promițând să aducă și mai multe bucurii și reușite în viitor, au transmis reprezentații fetei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax