Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Iohannis contează pe Antonescu în campanie și votul la prezidențiale. „După concediu mă va vedea mai bine în haina de președinte”

Publicat

ALBA IULIA: Klaus Iohannis își „pune” baza în Crin Antonescu în campania electorală și mai ales pe votul lui. Deși acesta din urmă anunța că nu știe dacă va pune ștampila de vot la prezidențiale pe candidatul ACL și că în niciun caz nu va fi un sprijin în campanie, Iohannis are încredere că îl va avea alături pe Antonescu. Cu toate că fostul președinte PNL avea șanse mari pentru prezidențiale, Klaus Iohannis a spus că „situația s-a schimbat în ce avem acum și are nevoie de un timp de digerare  a acestor lucruri, iar eu empatizez”.

Întrebat dacă crede că va primi sprijin din partea lui Crin Antonescu în campanie, candidatul ACL la președinție a spus că „ desigur, contez mult pe sprijinul lui”. Dar se pare că ceea ce crede Iohannis nu „bate” cu ceea ce declară Antonescu, care în urmă cu o zi a precizat că nu știe dacă îl votează pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale și mai ales că nu se va implica în campania lui electorală.

„Crin a fost prezidențiabil cu șanse mari,dar situația s-a schimbat în ce avem acum. Are nevoie de un timp de digerare a acestui lucru, iar eu empatizez. Sunt convins că după ce vine din concediu mă va vedea mai bine în haina de președinte și eu contez pe votul lui, și pe sprijinul domniei sale ” a mai spus Iohannis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax