Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ION DUMITREL: „Eu cred că ALDE și PMP nu vor intra în Consiliul Județean”. PNL a obținut majoritate în CJ cu 58%

Publicat

hava, dumirel, roman Județul Alba rămâne un județ de dreapta după alegerile din data de 5 iulie în care PNL a câștigat majoritatea primăriilor din județ. Liberalii și-au stabilit de la început target îndrăzneț și își doreau să câștige 70 din cele 78 de primării. Aceștia au obținut un total de 58 de primării, printre care și Sebeș și Aiud.

UPDATE ora 4.00: După centralizarea a 60% din secțiile de vot din județ, PNL are 57%, PSD și 27%. 

După centralizarea primelor rezultate liderii partidului ai ieșit la declarații, încântați de scorul obținut la nivel județean. Rezultate transmise de partid după centralizarea a 20% din secțiile de votare spuneau că PNL are 61%, PSD- 26%, PMP- 8% și ALDE-6 %.

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel spune că în urma acestor alegeri, Consiliul Județean va avea avea în componență doar 2 partide, PNL și PSD.
„Suntem la 60%, noi ne-am propus 65% de la începutul campaniei, suntem pe acolo. O să fim două partide în Consiliul Județean, eu cred că ALDE și PMP nu vor intra în CJ după cum văd eu rezultatele la acest moment” a declarat Ion Dumitrel.
Acesta mai spune că au luat „mari bobârnace” în câteva comune unde au pierdut dar au câștigat orașe importante și că se va face o analiză pentru a vedea de ce au pierdut în comune precum poiana Vadului, Noșlac, Fărău, Roșia de Secaș, Arieșeni, Vințul de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax