Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALEGERI LOCALE: Ion Dumitrel îl vrea pe Dorin Nistor primar al Sebeșului. Vezi ce planuri au împreună pentru dezvoltarea municipiului

Publicat

dumitrel

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel se alătură demersurilor lui Dorin Nistor pentru câștigarea funcţiei de la conducerea Primăriei municipiului Sebeș, venind cu proiecte concrete pentru dezvoltarea micului oraș. Cei doi își propun, printre altele, să construiască o sală polivalentă și să asfalteze toate drumurile care fac legătura cu municipiul Sebeș.

Candidatul PDL Alba la Primăria Sebeș își atrage din ce în ce mai mulți susținători, iar cel cel mai hotărât dintre aceștia este chiar Ion Dumitrel. Împreună cu Nistor, președintele CJ Alba are planuri mărețe, printre care construirea unui parc de fitness în aer liber, precum și a unui centru de agrement în Răhău. „Îl susțin pe viitorul primar al Sebeșului, Dorin Nistor, pentru realizarea unor proiecte foarte importante pentru comunitate. Orașul nu își mai permite nici o întârziere și de aceea am stabilit împreună cu acesta o serie de priorități ale viitorului mandat”, a declarat Ion Dumitrel.

N.R. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri Locale” aparţine exclusiv candidaţilor, susţinătorilor ori partidelor politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. PONTA

    joi, 24.05.2012 at 20:44

    VOTATI DORIN NISTOR!!!!

  2. ion

    sâmbătă, 26.05.2012 at 14:40

    Da vrem schimbare la SEBES!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax