Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel, mesaj pentru profesorii din Alba: Îi rog să se întoarcă la școală, la elevii lor dragi

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, face apel la profesori să renunțe la grevă și să revină la școală. Acesta scrie, vineri, într-o postare pe Facebook, faptul înțelege doleanțele profesorilor, dar și neliniștile părinților. Iată mesajul postat de Dumitrel:

”Am susținut și voi susține întotdeauna dascălii și educația. Sunt piatra de temelie a unei țări educate. Am creat un parteneriat puternic cu școlile Albei, din prima zi de mandat ca președinte al Consiliului Județean Alba.

Vom investii în următoarea perioadă 33 de milioane de euro în modernizarea și dotarea școlilor din Alba. Sunt cele mai importante investiții din ultimii 33 de ani, prin PNRR.

Guvernul Ciucă a rezolvat mare parte din doleanțele legitime ale dascălilor, într-un an complicat. E doar primul pas. Vor urma și alții, conform înțelegerii între sindicatele din învățământ și guvern. La rândul meu, în calitate de Președinte, am solicitat guvernului să trateze cu maximă seriozitate revendicările legitime ale dascălilor.

Pe de altă parte, sunt foarte atent și la ce se întâmplă cu elevii, în special cu cei prinși în febra examenelor. Înțeleg și neliniștea părinților.

E momentul să fim înțelegători, raționali și echilibrați. Îi rog pe profesori să se întoarcă la școală, la elevii lor dragi, și prin solidaritate să depășim acest moment dificil împreună, așa cum am mai făcut noi, aici, la Alba!” scrie Dumitrel

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Calmul

    vineri, 02.06.2023 at 21:26

    Ar fi fost nevoie de mesaje emoționale pt a liniști poporul și cind parlamentarii si-au majorat nejystificat veniturile ca și cind ați înființat pensiile speciale ! Atunci ura poporului a atins culmi care se vor manifesta la alegeri!

  2. pilu

    vineri, 02.06.2023 at 22:38

    Nu-ţi băga nasul unde nu-ţi fierbe oala.Dacă ai fi în situaţia lor nu mai scoteai aşa fraze pe gură. Stai în banca ta.

  3. Petru

    vineri, 02.06.2023 at 23:40

    Sigur că ne plătești tu facturiile.V-ați bătut joc și continuați.

  4. facsimil

    sâmbătă, 03.06.2023 at 06:15

    domnule dumitrel vă rog să tăiați dragile de pensii speciale.

  5. s0s

    sâmbătă, 03.06.2023 at 07:34

    I-si bat joc fiindca au de cine sa-si bata. Profesorii iar sunt dusi cu vorba si mintiti…..iar un subiect neabordat de nimeni, este ca anul viitor nu vor fi nici un fel de majorari slariale, deoarece comform legii, NU SE POT FACE MAJORARI DE SALARII, CU 6 LUNI INAINTE DE ORICE FEL DE ALEGERI, iar in 2024 vor fi 4 randuri de alegeri. Asta este motivul pentru care nici nu au fost trecute aceste majorari in ordonanta. , asa ca iar pot astepta mult si bine !!!

  6. Ania

    sâmbătă, 03.06.2023 at 12:18

    De ce nu te legi de pensiile și salariile nesimțite,de banii mulți primiți de partide,de modul de calcul a pensiilor speciale,de cate ore se lucrează efectiv în instituțiile de stat și au salarii căcălău,că se tratează bolnavii cu iniferență de către unele cadre medicale,că se taie pădurile și nu ai făcut nimic!etc.etc Angajații tăi își justifică salariul pt.cele 8 ore/zi?

  7. Marcel Condrea

    duminică, 04.06.2023 at 13:30

    la elevii lor dragi???care sunt ăia???aia care nu învață?sau poate ăia care ne înjură au limbaj obscen și sunt violenți?? lasă mă bai acesta… greva continua

  8. Vasili

    luni, 05.06.2023 at 19:34

    Ce MIȘEL sunteți „nea dumitrule .
    Va să zică …,,pt elevii lor dragi”.
    NU vă este RUȘINE BĂI escrocilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax