Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ion Dumitrel nu mai reprezintă Consiliul Judeţean în cadrul mai multor asociaţii din Alba

Publicat

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi-a mai „aerisit” fişa postului prin renunţarea la calitatea de asociat, membru fondator sau reprezentant la mai multe asociaţii din judeţul Alba, în locul său fiind numite alte persoane din cadrul CJ, care îi vor prelua atribuţiunile.

În cazul asociaţiilor „Pro Tinereţe”, „Rugby Club Cugir” şi „Club Sportiv volei Alba-Blaj”, locul său a fost ocupat de Sorina Oprean, consilier principal în cadrul Direcţiei relaţii publice şi informatică din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.

Dumitrel a mai renunţat la calitatea de repezentant al CJ în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Agricolă Alba – AFRODA, fiind desemnată în locul său Elisabeta Ana Androne, funcţionar CJ. La asociaţiile crescătorilor de ovine, de bovine şi a cultivatorilor de cereale şi plante tehnice din judeţul Alba a fost numit Vasile Zaharie, în calitate de reprezentant CJ. Marinela Mogan, funcţionar al aceleiaşi instituţii va reprezenta administraţia judeţeană în cadrul Asociaţiei producătorilor de fructe şi legume.

Totodată, Consiliul Judeţean s-a retras, miercuri, din Asociaţia „Centru de Dezvoltare Comunitară Bucium” şi Asociaţia „Centrul de Dezvoltare Comunitară Roşia Montană”. Din 2008 şi până în prezent, membrii fondatori nu au efectuat demersurile pentru înscrierea asociaţiilor în Registrul Special al Asociaţiilor şi Fundaţiilor, în vederea dobândirii personalităţii juridice aşa cum prevedea actul normativ stabilit în urmă cu trei ani.

Consiliul Judeţean Alba a mai aderat la Asociaţia „Amicii Rozelor din România” Filiala Alba şi participă la construirea Asociaţiei „Handbal Alba-Sebeş”.

Administraţia judeţeană va pregăti în perioada următoare un raport cu activitatea asociaţiilor la care a aderat până în prezent, la cererea consilierilor judeţeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax